Agrarisch 

 

Zorg 

 

Wasstraat 

 

Onderwijs 

 

WoningBestemming

Een bouwproject is niet zomaar iets, er moet aan allerlei zaken worden gedacht en veel partijen hebben met elkaar te maken. Het is belangrijk dat zij goed met elkaar samenwerken. Bij bouwbedrijf Peter Peters vindt u meerdere specialisaties onder één dak. Deze werken al jaren met elkaar samen en zijn dus uitstekend op elkaar ingespeeld.

Elk bouwproject heeft zijn eigen eindbestemming. Waar de nadruk op ligt is afhankelijk van de eindgebruiker. Bij een woning is het belangrijk dat deze voorziet in de wensen van de bewoners. In het onderwijs en de zorg is veiligheid weer van groot belang. Een kantoorpand moet flexibel zijn met uw bedrijf mee bewegen net als een logistiek centrum. Bouwbedrijf Peter Peters denkt hierin met u mee om de ideale combinatie te maken tussen pand en gebruiker.

Kantoor en logistiek

Een aannemer met oor voor uw belangen bewijst zijn waarde. Vooral ook als tijd geld is. Een kortere bouwtijd - met behoud van kwaliteit - levert u harde munten op, of het nu in de vorm van besparingen of versnelde inkomsten is.

Hoe dan ook, Bouwbedrijf Peter Peters laat geen middel onbenut om uw doelen te realiseren. Dus ook aanbesteding, turnkey, het aanstellen van een bouwteam of zelfs deelneming in projecten behoort tot de mogelijkheden. Door de samenwerking met Barli is bouwbedrijf Peter Peters in staat alle mogelijke wensen op het gebied van flexibiliteit, uitbreiding en verandering te realiseren.

Lees meer...

Agrarisch

De bouw van stallen is de bakermat van aannemersbedrijf Peter Peters. Wij, als agrarisch bouwbedrijf, weten daarom als geen ander welke eisen het boerenbedrijf stelt aan de functionaliteit van haar infrastructuur. Deze functionaliteit staat samen met het welzijn van mens en dier centraal, of het nu om stallenbouw of een compleet nieuw agrarisch bedrijf gaat.

Lees meer...

Zorg

Bouwbedrijf Peter Peters ontwikkelt mee met de groeiende vraag naar het optimaal combineren van wonen en zorg, een vraag die de afgelopen jaren steeds meer toeneemt. Vanaf de ontwerpfase tot de uitvoerende fase zijn wij in staat onze opdrachtgever optimaal te adviseren en te begeleiden.

Lees meer...

Onderwijs

Zowel vanuit maatschappelijk als bouwkundig oogpunt, hebben schoolgebouwen een centrale plek in onze maatschappij. Goed gebouwde en onderhouden schoolgebouwen zijn belangrijk. Ze moeten behalve veilig, ook geschikt zijn voor hedendaags onderwijs en vaak gecombineerd worden met andere maatschappelijke voorzieningen. Er moet dus goed worden nagedacht over hoe het gebouw, met al zijn facetten en functies, het meest tot zijn recht komt. Flexibiliteit en multifunctionaliteit speelt hier een grote rol.

Lees meer...

Wasstraat

Als bouwteam werken wij nauw samen met onze opdrachtgever, van ontwerp tot oplevering staan wij voor u klaar. Wij ontwerpen het plan en verzorgen de vergunningsaanvragen, evenals het uitwerken van de werktekeningen en het uitvoeren van een strakke planning. Ook houden wij ontwikkelingen op het gebied van wasstraatbouw scherp in de gaten zodat wij u innovatieve en vooruitstrevende bouwprojecten kunnen blijven afleveren.

Lees meer...

Woning

Een woning of appartement voorziet in een belangrijke basisbehoefte van de mens. Het is niet alleen een huis maar ook een thuis en zo moet dat ook voelen. Het toppunt van thuisgevoel is natuurlijk dat ene huis, gebouwd naar al uw eigen wensen en inzichten. De nieuwbouw van dat unieke huis is een ‘once in a lifetime’-ervaring. Een ervaring die zorgvuldig wordt voorbereid en waaraan u uiteraard de hoogste eisen stelt.

Lees meer...

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788