Agrarisch 

 

Zorg 

 

Wasstraat 

 

Onderwijs 

 

WoningStallenbouw

De bouw van stallen is de bakermat van aannemersbedrijf Peter Peters.

Agrarische bouw

Niet voor niets zijn we uitgegroeid tot een van de grootste stallenbouwers van Nederland.

Persoonlijk advies nodig?

Wij staan u graag te woord.

Bel direct 0486 - 46 3788

Mailen kan ook info@petersbouw.nl

Agrarisch

De bouw van stallen is de bakermat van aannemersbedrijf Peter Peters. Wij, als agrarisch bouwbedrijf, weten daarom als geen ander welke eisen het boerenbedrijf stelt aan de functionaliteit van haar infrastructuur. Deze functionaliteit staat samen met het welzijn van mens en dier centraal, of het nu om stallenbouw of een compleet nieuw agrarisch bedrijf gaat.

Nog altijd houdt ons bedrijf haar oorsprong in ere. De resultaten van onze vakinhoudelijke kennis en bouwtechnische kunde sprak agrariërs in onze omgeving aan. De vraag naar onze stallen nam toe, zo werd het aannemersbedrijf een feit. Onze bouwers weten wat er bij de moderne boer speelt en dit stelt ons in staat te bouwen in overeenstemming met uw eigen ideeën. Niet voor niets zijn we uitgegroeid tot een van de grootste stallenbouwers van Nederland. We hebben dan ook al vele stallenbouwprojecten in het land op onze naam staan.

Bouwprojecten in de agrarische sector

 • Asbestsanering Schaijk

  Asbestsanering in Schaijk voor een agrarisch bedrijf

 • Asbestsanering Berghem

  Agrarische asbestsanering in Berghem.

 • Asbestsanering Nuland

  Agrarische asbestsanering in Nuland.

 • Spierings Oss

  Realisatie woonhuis en ALFA stal. Nieuwbouw woonhuis + ALFA stal (Agrarische Landschappelijke Functionele Architectuur) van 35x80mtr. De stal biedt ruimte aan 150 stuks vlees vee. De stal heeft een opvallende…

 • Seuntiëns Knegsel

  Realisatie melkveestal met melkrobots. Nieuwbouw melkveestal ten behoeve van 250 koeien, voorzien van 4 stuks melkrobots.

 • van Rijthoven Casteren

  Realisatie melkveebedrijf en woonhuis. Nieuwbouw melkveebedrijf, bestaande uit woonhuis, melkveestal, machineloods en sleufsilo’s.

 • Van Willigen Vuren

  Realisatie van een melkveebedrijf, loods en woonhuis. Nieuwbouw melkveebedrijf, bestaande uit woonhuis, melkveestal ten behoeve van 150 koeien, machineloods en sleufsilo’s.

 • Bouwens Oss

  Realisatie van woonhuis met varkensstallen. De nieuwbouw van een woonhuis met varkensstallen te Oss. Het woonhuis is in bouwteam uitgevoerd, waarbij wij als aannemer vanaf ontwerp tot oplevering bij het…

 • Van der Winden te…

  Realisatie van rundveestallen, opslagloods en woonhuis  De nieuwbouw van een woonhuis met rundveestallen met opslagloods te Almkerk. 

 • Goesten te Hedel

  Realisatie van rundveestallen De nieuwbouw van een rundveestallen te Hedel. 

 • Toonders te Veldhoven

  Realisatie van rundveestallen De nieuwbouw van een rundveestallen te Veldhoven. 

 • Markens te Luyksgestel

  Realisatie van rundveestallen De nieuwbouw van een rundveestallen te Luyksgestel. 

 • Scherpenzeel Nieuwland

  Realisatie van een melkveestal met melkcarrousel. De nieuwbouw melkveestal biedt capacitiet voor 300 melkkoeien. Naast de bouw van de melkveestal is ook een melkcarrousel opgeleverd.

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788