Disciplines

Gebouwen hebben de meest uiteenlopende functies. Van scholen en bedrijfspanden, tot industriële complexen en medische instellingen, allemaal hebben ze hun eigen functie en toepassing.

Bouwbedrijf Peters Peters heeft verschillende disciplines in huis. U kan bij ons ook terecht voor renovatie of voor onderhoud. Of bent u op zoek naar specifieke kennis van beton en bekisting ook hierin kunnen wij u bedienen. Bij iedere opdracht streven wij naar het allerbeste, maar een project is voor ons pas echt geslaagd als u als klant helemaal tevreden bent.

Utiliteitsbouw

Een aannemer met oor voor uw belangen bewijst zijn waarde. Vooral ook als tijd geld is. Een kortere bouwtijd - met behoud van kwaliteit - levert u harde munten op, of het nu in de vorm van besparingen of versnelde inkomsten is.

Hoe dan ook, Bouwbedrijf Peter Peters laat geen middel onbenut om uw doelen te realiseren. Dus ook aanbesteding, turnkey, het aanstellen van een bouwteam of zelfs deelneming in projecten behoort tot de mogelijkheden. Onze organisatie gaat voor niet minder dan uw volle tevredenheid. Daar ligt voor ons de uitdaging.

Lees meer...

Woningbouw

Een woning of appartement voorziet in een belangrijke basisbehoefte van de mens. Het is niet alleen een huis maar ook een thuis en zo moet dat ook voelen. Het toppunt van thuisgevoel is natuurlijk dat ene huis, gebouwd naar al uw eigen wensen en inzichten. De nieuwbouw van dat unieke huis is een ‘once in a lifetime’-ervaring. Een ervaring die zorgvuldig wordt voorbereid en waaraan u uiteraard de hoogste eisen stelt.

Lees meer...

Kelder- en betonbouw

Aannemersbedrijf Peter Peters heeft zich op het gebied van vlindervloeren, betonmuren en verschillende beton bekistingen gespecialiseerd. Wij staan dan ook garant voor extra toewijding die van vakmanschap een meesterschap maakt. Beton is een fascinerend en tevens uitdagend materiaal waar je met de juiste middelen en vaklieden oneindig veel kanten mee op kunt.

Lees meer...

Renovatie en onderhoud

Onderhoud plegen vandaag, is het behoud van de uitstraling van gebouwen van morgen. Maar waar onderhoud is verzaakt, komt renovatie kijken. Voor onze vaklieden is dit een geweldige uitdaging waaraan veel plezier wordt beleefd. Samen met Peters Machinale Timmerwerken zijn ook alle ramen en kozijnen op maat te maken waarmee u direct en snel resultaat zal zien in de uitstraling.

Lees meer...

Asbestsanering

Vanwege gevaren en risico’s voor de gezondheid is het gebruik van asbest sinds 1992 verboden.   De regering dringt erop aan om alle asbesthoudende producten in golfplaten daken, wanden en isolatiematerialen te verwijderen. Bovendien nemen verzekeringen en banken geen risico meer wanneer er sprake is van asbest. Dit geldt voor particuliere woningen, bedrijfshallen en bijvoorbeeld stallen in de agrarische sector. Bij Bouwbedrijf Peter Peters bent u aan het juiste adres als het om asbestsanering gaat. Wij nemen al het werk en geregel uit handen en zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen. 

Lees meer...

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788