Gevelrenovatie

Met ons eigen onderhoud- en klussenteam staan wij klaar op het moment dat onderhoud of renovatie nodig is.

Duurzaam renoveren

Onderhoud plegen vandaag, is het behoud en de uitstraling van gebouwen van morgen.

Persoonlijk advies nodig?

Wij staan u graag te woord.

Bel direct 0486 - 46 3788

Mailen kan ook info@petersbouw.nl

Renovatie en onderhoud

Onderhoud plegen vandaag, is het behoud van de uitstraling van gebouwen van morgen. Maar waar onderhoud is verzaakt, komt renovatie kijken. Voor onze vaklieden is dit een geweldige uitdaging waaraan veel plezier wordt beleefd. Samen met Peters Machinale Timmerwerken zijn ook alle ramen en kozijnen op maat te maken waarmee u direct en snel resultaat zal zien in de uitstraling.

Doordacht bouwen gaat hand in hand met aandacht voor duurzaamheid, dit weten wij als geen ander. Met ons eigen onderhoud- en klussenteam staan wij klaar op het moment dat gevel of woning onderhoud of renovatie nodig is.

Bouwprojecten renovatie en onderhoud

 • Woning Nistelrode

  Renovatie gevel en kap. Complete dakrenovatie en renoveren van de buitengevel van een oude woonboerderij. Daarnaast is een nieuwe paardenstal gerealiseerd.

  in Woning
 • Woning Nistelrode

  Renovatie woonhuis. Bij de renovatie is het complete bestaande woonhuis aangepakt. Naast een aantal aanpassingen aan de gevel is de gehele woning, in nauwe samenwerking met een interieurarchitect compleet vernieuwd…

  in Woning
 • Fysiotherapie Reyniers Nistelrode

  Renovatie van de praktijkruimte voor fysiotherapie. Alle praktijkruimtes zijn, in nauwe samenwerking met een interieurarchitect compleet vernieuwd en gemoderniseerd.

 • Woning Nistelrode

  Verbouw woonhuis. Bij de verbouw is een bestaande overkapping omgebouwd tot een atelierruimte.

  in Woning
 • Woning Nijmegen

  Aanbouw woning en vervangen kozijnen. Renovatie van bestaande woning, inclusief aanbouw woonkeuken. Daarnaast zijn alle gevelkozijnen vervangen en is de bestaande dakkapel compleet gerenoveerd.

  in Woning
 • Anac Tilburg

  Verbouwing autowascentrum Verbouwing van het autowascentrum door het uitbreiden van de bestaande was mogelijkheden met een interieurbaan en 20 stofzuigerplaatsen. De werkzaamheden zijn in Bouwteam ontworpen en gerealiseerd.  

 • WUR Wageningen

  Uitbreiden en compleet renoveren van een congrescentrum. Het gerenoveerde congrescentrum is gelegen op de Campus van de universiteit Wageningen. Naast de uitbreiding heeft het complex een complete metamorfose ondergaan, ontworpen door…

 • Woning Deursen

  Realisatie van nieuwe gevel en dak. Van deze woning hebben we het complete gevelmetselwerk vervangen en hardhouten kozijnen geplaatst. Daarnaast is ook de complete kap vervangen, inclusief nieuwe dakpannen, goten…

  in Woning
 • Meijhorst Nijmegen

  Vervanging kozijnen flat. Vervangen van gevelkozijnen van in totaal 189 appartementen, verdeeld over 11 gebouwen.

  in Woning
 • Transformatie De Oude…

  Transformatie voormalige school naar studentenhuisvesting De monumentale voormailige basisschool is getransformeerd naar een studentencomplex. 

  in Woning
 • The Hive Utrecht

  Studentenhuisvesting Verbouw van een voormalig kantoorpand van 5 verdiepingen met onderliggende parkeergarage tot studentenhuisvesting. In het pand zijn 134 studentenkamers, 10 gemeenschappelijke badkamers en 10 gemeenschappelijke keukens en buitenterras gemaakt.…

  in Woning
 • H32 Oss

  Verbouw horeca Verbouwen van een horecagelegenheid is het centrum van Oss.

 • Verbouw appartement Schaijk

  Renovatie penthouse Complete renovatie van de entree en lift van een penthouse. Tevens aanpassing balkon waaronder plaatsen van een Greenwall en het vervangen van de balustrade.   

  in Woning

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788